Skip to content

Sluiten
Find Nearby Share Location Get Directions

Contact

Brouwerij Van Steenberge
Lindenlaan 25
9940 Ertvelde
Belgium

T. +32 9 344 50 71
F. +32 9 344 54 20

E. info@vansteenberge.com

Een vraag over Fourchette?

Fourchette geeft je de gave om de tijd stil te zetten. Om te vertragen, te verstillen en voorbij de waan van de dag te geraken.

In dat tijdloze moment bestaan geen tegengestelden. Hier is niets onverenigbaar.

Fourchette - Brouwerij Van Steenberge - Jef Versele
Ingrediënten Van Fourchette Bier

Een bezoek
aan de brouwerij?

Benieuwd naar ons uniek brouwproces? De passie achter onze top bieren zelf proeven? Plan dan zeker een brouwerij bezoek in.

Enkele praktische richtlijnen:

  • Gelieve je bezoek minimaal 14 dagen vòòr de bezoekdatum te plannen. Bezoeken zijn mogelijk op maandag, dinsdag en woensdag – zowel in de voor- als namiddag.
  • De rondleiding doorheen de brouwerij duurt ongeveer 2 uur.
  • Om praktische- en veiligheidsredenen beperken we de groepsgrootte tot een maximum van 30 personen
  • Voor groepen met minder dan 10 personen wordt een vaste bijdrage gevraagd van 150.00 €. Vanaf 10 personen geldt een bijdrage van 15.00 € per persoon. Dit betaal je cash op het einde van het bezoek.
Reserveer hier

BAR BAPTIST

Het kloppend hart van de brouwerij

In Bar Baptist, boven het kloppend hart van de brouwerij Van Steenberge, trakteert u uw gasten op een uitzonderlijk smaakvolle ervaring.

Deze gaat van start met een unieke rondgang in de brouwerij, waarbij uw gasten kennis maken met onze passie voor en de geheimen van het brouwersvak. Bij Van Steenberge delen we graag ons 6 generaties vakmanschap.

Vervolgens laten we uw genodigden aanschuiven aan de bar of aan de lange warmhouten tafel in onze Bar Baptist. Waar u hen verrast met een degustatie van ons gamma artisanale bieren of een kookworkshop. Op culinair vlak kan u kiezen uit verschillende formules op maat.

Samen met u werken we de perfecte combinatie voor uw gasten uit en maken we van uw evenement een onvergetelijk Bar Baptist moment.

Meer info hier

Heeft u de wettelijke leeftijd om alcohol te drinken?