Skip to content
Fourchette - Foodpairing - Horeca
Fourchette - Packshot - 33cl - Kroonkurk

Mark The Moment

Met een Fourchette in de hand wordt het gewone uitzonderlijk. Elk moment blijft duren in een hogere staat van waardevolle balans. In die harmonie trekken tegengestelden elkaar niet alleen aan, ze verheffen elkaar tot een subliem evenwicht. Koester het moment, maak het volledig van jou. Mark the moment.

HET BANALE EN ALLEDAAGSE VERDAMPT

Fourchette is een bier dat je niet gewoon proeft, maar echt belééft. In dit tijdloze ogenblik heerst perfecte harmonie. Er zijn geen tegengestelden, en niets is onverenigbaar. Zo ontstond Fourchette: uit het nieuwsgierige hoofd en vurige hart van een chef-kok en een zesde generatie brouwer.

Fourchette straalt luxe uit, zonder pretentie. Het bier doet aan tripel denken, maar vouwt z’n smaken bijzonder toegankelijk en spontaan voor je open. Het is zacht en straf tegelijk. Fourchette is een weloverwogen keuze die altijd de juiste is. En de bijzonderste.

De wet van Fourchette

Even tijd voor jezelf nemen na een werkdag, een momentje van luxe in het weekend, … Daar hoort een bier bij dat dat moment voor jezelf onderstreept. Als je jezelf een Fourchette uitschenkt, wordt het alledaagse bijzonder. Je hebt nu alle tijd van de wereld om indrukken, gedachten en zintuigen ten volle te beleven.

Klaar om Fourchette te proeven en te beleven? Ontdek onze schenktips en heerlijke foodpairing-recepten.

Fourchette - Packshot - 33cl
Fourchette Uitschenken

Heeft u de wettelijke leeftijd om alcohol te drinken?