Skip to content

Yalo - Kwalitatieve wereldkeuken, met focus op comfortfood.

Chef Jasper Maatman en F&B consultant Sam D’Huyvetter omschrijven hun keuken als een wereldkeuken met de focus op ‘comfort food’ dat gemaakt is van zeer kwalitatieve producten. Er worden sharing plates geserveerd met een speciale twist.
Yalo staat voor lokale producten van hoogstaande kwaliteit, de match met Fourchette is dus perfect. Daarenboven houden ze ervan om met Fourchette te koken!

In Yalo kunnen zowel ‘locals’ als toeristen genieten van het lekkere eten en de bijpassende cocktails. Je kan er de hele dag door genieten van een lokaal culinair aanbod gecombineerd met smaken van overal in de wereld.

'THE PLACE TO BE’ VOOR THAI BEEF SALAD

Wij vroegen aan Yalo wat hun signature dish is en dit is overduidelijk hun Thai beef Salad. Deze staat nu een beetje meer dan 6 maanden op de kaart en is ook door de chef van Yalo ontwikkeld. De reacties op dit gerecht zijn zeer lovend en vandaar is dit gerecht sinds kort gedoopt tot hun signature dish.

Connect to the good life

Zoals we reeds vermeldden, is het motto van Yalo ‘Connect to the good life’ en dit wordt zeker gevolgd! Mensen komen naar Yalo om te genieten en een ongelofelijke ervaring te beleven en Yalo zorgt hiervoor vanaf het moment dat de klanten binnenkomen tot aan hun vertrek. Bij een terugkomst kunnen ze uiteraard dezelfde service verwachten. Iedereen verdient een goed leven!

Yalo Urban Boutique Hotel Ghent
Brabantdam 33, 9000 Gent

www.yalohotel.com

Fourchette - Packshot - 33cl

Heeft u de wettelijke leeftijd om alcohol te drinken?