Skip to content

Rock-'n-roll motherf*ckers. Het is een levensfilosofie

North Sea Chef Bart Tastenhoye baat samen met zijn levensgezel Dorotée Hoste Taste te Leuven uit en de Chalet Taste in Tervuren.

Een omschrijving van de keuken? Gastronomische verrukkelijkheid in een bohemian jasje. Een product keuken met iedere dag verse kunstwerken op je bord. Klassiek geïnspireerd zonder afbreuk aan het principieel ingrediënt van het menu. In combinatie met het persoonlijk ontvangst, het piekfijn interieur en de gezellige sferen brengt dit concept een culinaire totaalbeleving.

Ideaal voor Fourchette is mijn menu met zeebarbeel en pijlinktvis

k serveer dit met een hartige robijnrode velvet cake op basis van amandel, rode biet en gekonfijte citroen. Een structuur van radijzen en de vinaigrette van Chardonnay azijn en rammenas topt dit menu af.

Een fris gerecht wat perfect aansluit bij het florale en fruitige karakter van Fourchette. Als North Sea Chef vind ik het persoonlijk zeer belangrijk dat we werken met vissen uit onze eigen Noordzee. Deze pure producten waaronder Rode Poon, Rog, en Pieterman zijn heerlijk om mee te werken en zo dragen we onze steun bij tegen overbevissing.

Chalet Taste is een andere concept, echter zeer aansluitend.

Het is ​een moderne ontmoetingsplek in de natuur waar je kan samenkomen met vrienden, familie of collega’s (voor privé- of zakelijke evenementen). Daarnaast zullen ook je smaakpapillen worden geprikkeld met ons kookboek dat begeleid wordt door mezelf, verschillende gastchefs of professoren.

Reserveren doe je op voorhand en kan via www.leuventaste.be

Cheers.

Bart Tastenhoye

Fourchette - Packshot - 33cl

Heeft u de wettelijke leeftijd om alcohol te drinken?