Skip to content

Even de tijd vergeten aan de boorden van de Leie

Gasthof Halifax is een gevestigde waarde aan de oevers van de Leie waar sfeersmaak en authenticiteit centraal staan. Een gepassioneerd keuken- en zaalteam gaat er dagelijks voor om de gasten te laten genieten van een lunch of diner in een ongedwongen sfeer.

De geschiedenis van Gasthof Halifax gaat terug tot 1965. Respect voor het verleden
en de authenticiteit worden echter gecombineerd met non-stop vernieuwingen qua interieur en een constant streven naar perfectie om de gasten in de best mogelijke omstandigheden te laten genieten.

Het karaktervolle interieur, het deels overdekte terras en het grote open terras zijn sterke troeven van de zaak. Zomers en winters, middagen en avonden … in Gasthof Halifax vergeten de gasten even de tijd.

Elk seizoen zijn signature dish

Gasthof Halifax serveert een authentieke keuken bestaande uit seizoensgebonden gerechten, waarbij de chefs enkel kiezen voor topproducten.

Er wordt resoluut gekozen om vooral met seizoensproducten te werken. Zo heeft elk seizoen wel zijn ‘signature dish’. Van asperges met mousselinesaus in het voorjaar tot hazenrug in het wildseizoen. Steeds perfect op smaak gebracht door de ambitieuze chef en zijn team.

First we celebrate life, then we do everything else

De bovenstaande quote vat perfect samen waar het bij Gasthof Halifax allemaal om draait. Het is een plaats waar mensen écht komen genieten van het goede leven. Een tikje bourgondisch ja 🙂 Of het nu gaat om een zakenlunch, een diner in het weekend, samenzijn met gezin of vrienden … mensen genieten er echt. Bij Gasthof Halifax brengen ze dagdagelijks een toast uit op het leven, op het samenzijn.

Fourchette vormt een perfecte match met hun restaurantconcept. Een elegant bier met een bijzonder mooi glas dat ze vaak als aperitief presenteren, maar zeker ook in combinatie met hun gerechten. Feestelijk chique en toch zeer toegankelijk. Karakter qua smaak, zonder te complex te worden. Authentiek en puur zonder saai te zijn.

Emiel Clauslaan 143, 9800 Astene-Deinze
Maandag – zaterdag open van 12:00 – 22:00
Zondag open van 
12:00 – 21:30

gasthofhalifax.be

Fourchette - Packshot - 33cl

Heeft u de wettelijke leeftijd om alcohol te drinken?