Skip to content

Park Adrem staat voor authenticiteit, degelijkheid en vertrouwen

Toen in mei 2020 de oude koetshoeve van het kasteel in het Heldenpark in Eeklo te koop kwam te staan, hebben Inge en Michiel geen moment getwijfeld. Dit was het uitgelezen moment om hun lang gekoesterde droom samen te realiseren en deze locatie voldeed aan al hun voorwaarden. Het straalde authenticiteit uit en de ligging middenin het fantastische park was een grote troef om uit te spelen.

Na een jaar van werkzaamheden gingen de deuren van Park Adrem in augustus 2021 voor het eerst open. Bij de inrichting van de zaak werden heel wat authentieke elementen behouden en werd alles ingericht met zachte en natuurlijke materialen waardoor het interieur van Park Adrem gezelligheid en authenticiteit uitademt. De sfeer is relaxed, het eten is eerlijk en het interieur heeft een hoog Instagram gehalte.

We do not remember days, we remember moments.

De Fourchette quote die het best aansluit bij de filosofie van Park Adrem luidt “We do not remember days, we remember moments.”. Het zijn juist deze momenten die het team telkens weer opnieuw probeert te creëren. De momenten waarbij je met een groepje vrienden of familie kunt genieten van een eerlijk gerechtje.

En net Fourchette past perfect in deze setting omdat de eerlijke smaken van de gerechten zeer goed samengaan met het uitgebalanceerde smaakpallet van Fourchette. Op die manier vinden heel wat klanten de weg naar Fourchette. Als het nu is in combinatie met de sharing gerechtjes of als onderdeel van een genietmomentje op het zonnig terras.

‘The place to be’ voor foodsharing

Net zoals het interieur brengt het team onder leiding van Inge en chef Nathalie een concept dat gezelligheid uitstraalt. Foodsharing past volledig in dit plaatje waarbij je als gast op jouw eigen tempo gerechtjes kunt bestellen en delen met jouw tafelgenoten.

Ook door de keuken die ze aanbieden, proberen zij zoveel als mogelijk de authenticiteit naar voor te schuiven. Geen haute cuisine maar wel heerlijk eerlijke gerechten. Je kan er genieten van een selectie kleine gerechtjes om te delen maar er is ook een klassieke kaart met gerechten als varkenswangetjes en vol-au-vent. Als ‘signature dish’ serveert het team graag de warme bruschetta’s (eentje met gekruide kip, eentje met zalm en eentje met serranoham). Dit gerechtje staat voor echte comfort food met pure smaken om te delen.

Oostveldstraat 93, 9900 Eeklo
Juli & augustus:

Woensdag – zondag open van 14:00 – 23:00

Rest van het jaar:
Donderdag – zaterdag open van 17:30 – 23:00

Zondag doorlopend open van 14:00 – 23:00

www.parkadrem.be

Fourchette - Packshot - 33cl

Heeft u de wettelijke leeftijd om alcohol te drinken?