Skip to content

De 'golden rule' bij Winston 3

Sinds januari 2022 kan je bij Winston 3 terecht voor lekkere ‘bar bites’ en heerlijke cocktails. Toch draait het er niet alleen om de cocktails. Het draait er vooral om de klanten. Dat blijkt duidelijk uit de ‘golden rule’ van de cocktailbar die de klanten meteen vooraan op de kaart te zien krijgen. Deze luidt: ‘If you don’t know what to drink, ask our staff and they will help you along!’.

Deze gouden regel en de cryptische uitleg van de cocktails op de kaart zorgen ervoor dat er direct een conversatie met de klanten kan gestart worden. Aan de klanten wordt gevraagd wat hun smaken- en/of drankenvoorkeur is en dan creëren ze iets waarvan ze weten dat het hen zal bevallen. Op die manier worden klanten gestimuleerd om nieuwe dingen te proberen en worden ze zo wat uit de dagelijkse sleur gehaald. Want iets nieuws ontdekken, dat is altijd plezant.

If you obey all the rules, you miss all the fun.

“If you obey all the rules, you miss all the fun” is de Fourchette quote die het best uitdrukt waar het bij Winston 3 allemaal om draait. Bij Winston 3 streven ze er immers naar om telkens verrassend uit de hoek te komen. Een heel simpel voorbeeld daarvan is een cocktail met Fourchette. Dat is iets waar niemand zich aan verwacht, een cocktail op basis van bier en dat dan nog eens met tequila ook.

De match tussen Fourchette en Winston 3

om een klasse zaak uit te bouwen maar waar toch voldoende ruimte is om telkens te blijven verrassen. En laat dat net ook een combinatie zijn waar Fourchette goed in slaagt. Volgens Charles is Fourchette een bier dat echt klasse uitstraalt: “De hoge glazen met hun dunne steel en een leuke quote. En dan het strakke zwarte etiket met logo op het flesje. Het bier zelf verrast ook. Een onwaarschijnlijke mix van een floraal bier en een tripel die je niet had zien aankomen.”.

En er zijn nog meer gelijkenissen want net als bij Fourchette spelen ook quotes een belangrijke rol in het concept van Winston 3. Daarvoor ontleenden zij, net zoals voor de naam trouwens, hun inspiratie aan de legendarische Britse premier Sir Winston Churchill. Terwijl bij Fourchette quotes met leuke levenswijsheden de glazen sieren, vind je bij Winston 3 quotes van Sir Winston Churchill terug op de bierviltjes. Ook ligt er een boekje met zijn quotes in de toog.

 

Winston Churchillplein 3, 9600 Ronse
Maandag open van 16:00 – 0:00
Woensdag – donderdag open van 16:00 – 0:00
Vrijdag – zondag open van 
16:00 – 03:00

www.winston3.be

Fourchette - Packshot - 33cl

Heeft u de wettelijke leeftijd om alcohol te drinken?