Skip to content

Lust & Dust - De perfecte combo.

Na een stevige reputatie te hebben opgebouwd in de home cooking en catering wereld, biedt Lust & Dust sinds kort ook de kans om hun culinaire creaties in een uitzonderlijk mooi vast kader te ontdekken. Voortaan kan je immers 5 dagen per week genieten van een culinaire lunch of diner in het Hoveniershuis van het Kasteel van Wippelgem.

Bij Lust & Dust delen zij graag hun gedrevenheid en passie voor gastronomie en staan ze garant voor creativiteit, (h)eerlijke gerechten en bijpassende dranken.

LUST staat voor de met verse producten bereide gerechten. Op de vroegmarkt in Evergem worden de beste groenten geselecteerd (biologisch gekweekt indien voorhanden) en voor een lekker stukje vlees of vis wordt een beroep gedaan op lokale leveranciers.

DUST is dan weer een knipoog naar de aangepaste dranken die bij de verschillende gerechten worden geserveerd.

De kookstijl van Lust & Dust kan het best omschreven worden als toegankelijke gastronomische Franse keuken met een twist. Het is de combinatie van de authentieke Franse keuken met invloeden van over de hele wereld die zorgt voor verrassende gerechten.

What's your secret ingredient.

De quote ‘What’s Your Secret Ingredient’ grijpt terug naar de begindagen van Fourchette. Het team van Lust & Dust heeft toen een aantal passende recepten en gerechten gecreëerd op basis van het aroma- en ingrediëntenprofiel van ons culinaire speciaalbier.

Dankzij hun inbreng bleek meteen de veelzijdigheid van Fourchette als geheim ingrediënt voor geslaagde foodpairing combinaties. Ook op vandaag pairen ze bij Lust & Dust nog heel graag hun favoriete gerechten met Fourchette. En hun klanten… die vinden het heerlijk.

Meet the team, Frank, Ines & Sam

Zaakvoerders Frank en Ines volgden beiden een opleiding aan hotelschool Spermalie waarna zij de kneepjes van het vak leerden kennen in verschillende gerenommeerde restaurants.

Frank deed ervaring op in de tweesterrenzaak De Kromme Watergang in Nederland en werkte vervolgens in restaurant Volta. Ines werd verkozen tot hotelschoolstudent van 2017 en liep stage in Likoké (de sterrenzaak van Piet Huysentruyt in Frankrijk).

Sam is sinds december 2021 de nieuwste aanwinst binnen het team en staat aan het roer van de keuken in TROAST by Lust & Dust. Hij deed ervaring op in gerenommeerde restaurants zoals Benoit & Bernard Dewitte in Zingem.

 

Kramershoek 6, 9940 Evergem
Woensdag – donderdag open van 11:30 – 18:00
Vrijdag – zaterdag open van 11:30 – 18:00 & 19:00 – 23:00
Zondag open van 
10:00 – 18:00

www.lustendust.be

Fourchette - Packshot - 33cl

Heeft u de wettelijke leeftijd om alcohol te drinken?