Skip to content
Fourchette - Culinair Genieten

Brasserie Boulevard - Fourchette volgens Thomas Schmidt, zaakvoerder en Gault&Millau 'gastheer van het jaar 2016'

Het culinair verhaal van Thomas Schmidt, zaakvoerder en maître van Brasserie Boulevard, begon in het restaurant ‘La Maison du Boeuf’, gelegen in hartje Brussel, waar hij als jonge knaap de kneepjes van het vak leerde. Later kreeg hij de kans om de kunst van het serveren te perfectioneren in het Hof van Cleve.

Hier ontdekte hij zijn eigen, unieke stijl als gastheer en leerde hij dat ervaring en passie zorgen voor de ideale balans. Deze manier van werken past hij ook toe bij het uitbaten van zijn eigen zaak. “Lekker eten is één ding maar het volledige plaatje moet kloppen: van het interieur tot de ontvangst. De juiste sfeer is zo belangrijk. Als gastheer komt het er vooral op aan om juist in te schatten hoe je iemand moet benaderen.”

Niet toevallig kreeg Thomas in 2016 van Gault&Millau de titel ‘Gastheer van het Jaar’. Bestaat er een betere erkenning als expert? Niet als jij het ons vraagt.

Elk detail telt - ook in de keuken

Brasserie Boulevard is een brasserie met diverse mogelijkheden, van een snelle lunch tot een gezellig, uitgebreid diner. De brasserie serveert voor ieder wat wils en zorgt voor een warm welkomstgevoel. Lekker eten op een ongedwongen manier staat centraal.

De keuken kan het best beschreven worden als ‘jong en eigenwijs, met oog voor vernieuwing en detail’. Met pure en eerlijke smaken transformeert Chef Philippe Van Leemputten klassiekers naar Blvd-waardig gerechten. Hun signature dishes en absolute aanraders zijn de Vol au Vent Deluxe of de Ravioli Pulled Porc.

Fourchette volgens Thomas Schmidt

“Fourchette is een absolute meerwaarde in elk gerenommeerde horecazaak. Het is een luxebier dat perfect past in ons concept.”

Kortrijksesteenweg 175
9840 Sint-Martens-Latem
Dinsdag tot zondag open van 12:00 – 24:00

www.blvd.be

Fourchette - Packshot - 33cl

Heeft u de wettelijke leeftijd om alcohol te drinken?